+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

15 Content Ideeën voor jou

Content bedenken moeilijk???

Vragen die bij jou oppoppen zijn als je anderen de ene post na de andere post ziet plaatsen…
❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?
❓ Wat zou hun strategie zijn?
❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel de ideeën) vandaan?

Zal ik mijn popcornmachine even voor je aanzetten? 😜 ❣️


Alsjeblieft, 15 content ideeën, voor jou!!!

(Tip: scroll ff door mijn posts, dan kom je ook 15 toffe titels die goed scoren tegen!)

1. Maak een foto van jouw werkplek
2. Beantwoord een vraag
3. Deel iets grappigs
4. Deel iets waar jij je inspiratie vandaan haalt
5. Interview eens één van je klanten (video?)
6. Laat je lezer het ontbrekende woord invullen (fill-in-the-blank)
7. Deel iets over een aankomend evenement of beurs waaraan je deelneemt
8. Introduceer je huisdier op Social Media
9. Vertel jouw verhaal!
10. Deel eens iets van iemand anders wat jouw verder heeft geholpen
11. Deel een TBT met je volgers (TBT = Throw Back Thursday, een foto of post uit het verleden)
12. Post een seizoensgebonden item
13. Deel een populair item van jouw aanbod
14. Benoem een mijlpaal of viering van jouw business of een bijzondere dag
15. Promoot je andere Social Media kanalen

Loop je hier vaker op vast en zou je daar graag verandering in aanbrengen? Schrijf dan nu in voor mijn cursus DE CONTENTMACHINE & PLANNING! Ik leer jou in no time ook popcornen. Er gingen je al heel wat ondernemers voor en die popcornen er nu inmiddels ook op los… (Ik hoorde laatst zelfs terug: “Sas, ik moet eerlijk bekennen: ik vind het nu gewoon ook echt leuk om te doen!” Hoe gaaf is dat?) Dat gun ik jou ook.

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp