+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

15 Titels die goed scoren

Content bedenken moeilijk???

Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:
❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?
❓ Wat zou hun strategie zijn?
❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën) vandaan?

Zal ik mijn popcornmachine weer een keer voor je aanzetten? 😜 ❣️ Alsjeblieft, simsalabim… 


15 toffe titels die goed scoren, voor jou!

(Tip: scroll ff terug door mijn posts, dan kom je ook 15 content ideeën tegen!)

1. Hocus pocus
2. De geheimen van…
3. Waarom je/jouw…(niet/wel/zeker)
4. De slechtste…
5. De waarheid over
6. … valkuilen die je eenvoudig kunt vermijden
7. …trends op het gebied van…
8. x factoren die je …. verhogen/ verbeteren
9. Bloopers
10. [Probleem]? Zo los je het direct op
11. [zoekwoord] : zorg dan voor/ zo doe je / zo maak je /
12. [zoekwoord] : iets grappigs of met humor of gedurfd
13. Alles wat je wilt weten over [iets]
14. De beste oplossing voor..
15. Hoe maak je de perfecte…

Loop je hier vaker op vast en zou je daar graag verandering in aanbrengen? Schrijf dan nu in voor mijn cursus DE CONTENTMACHINE & PLANNING! Ik leer jou in no time ook popcornen. Er gingen je al heel wat ondernemers voor en die popcornen er nu inmiddels ook op los… 

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp