+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

21/90? Habit Tracker is de oplossing 

Ken jij de 21/90 regel al bij een nieuwe gewoonte? Weet jij dat het zo’n 21 dagen kost om iets tot een gewoonte te maken? En 90 dagen om iets nieuws aan te leren? Ben jij wel zo lang bezig geweest? Hoe vaak geef je voor die tijd al op? Zonde van je doel en van de moeite die je er al in heb gestoken toch?

Een habit tracker kan je goed ondersteunen bij het behalen van je doelen. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken, maar in deze post zal ik vertellen hoe je een habit tracker inzet om nieuwe doelen te bereiken. Met een habit tracker doe je eigenlijk niets anders dan een gedraging in kaart brengen. In plaats van tekst gebruik je een tabel en symbolen of kleuren.

Waarom werkt een tracker nou zo goed?

1. Een Habit Tracker geeft inzicht.
2. Het werkt enorm motiverend, want je visualiseert je voortgang.
3. Het beloont jezelf, omdat je zo goed bezig bent.

Kortom: Een habit tracker geeft je inzicht in hoe je het doet, stimuleert je om door te zetten én werkt als een instant beloning voor het zetten van die kleine stapjes die zo hard nodig zijn om grootste doelen te halen.

Om je een beetje beeld te geven, heb ik hier onder een voorbeeld hoe je zo’n tracker zou kunnen inzetten… denk maar aan gezond eten, opruimen, water drinken, maar ook dingen als social media posts schrijven, e-mail wegwerken, cursus oppakken en afmaken…

En als je denkt… “Jaaaa, ik wil meteen beginnen! Doe mij die Tracker!!!”….
Dan kun je de Habit Tracker HIER downloaden.

Habit Tracker - De Digiwijzeres
Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp