+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl

in no time zelf leren ontwerpen

ontdek de grafisch designer in jezelf
Start nu

MET MEER GEMAK ÉN PLEZIER JE EIGEN VISUALS MAKEN

Canva – dé tool voor al jouw visuals

Eerlijk zeggen…

Herken je dit?

 • Als je op social media kijkt zie je prachtig vormgegeven posts, helemaal in de brandingkleuren van die ondernemer. Jij kunt alleen maar denken: “Hoe dan? Dat lukt mij zo nooit!”
 • Je ziet van die onwijs leuke gif-jes bij anderen. Jij denkt: “Hoe maken ze die toch?”
 • Je bent net gestart als ondernemer of je bent al een tijdje bezig en je wil een goede brand gaan neerzetten voor je bedrijf. Maar ja… Photoshop of het inhuren van een grafisch designer is te duur.
 • Dus… zit je uren te prutsen en je bent nog niet tevreden, omdat je visuals niet uitstralen wat jij wilt en wat je bedoelt te zeggen.

geloof me…

Je bent hier niet alleen in!

Hoe zou het zijn als je leert hoe je helemaal zélf professionele content kunt ontwerpen met Canva? Hoe zou het zijn als je leert hoe je de meest mooie visuals maakt in jouw brandingstyle? Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media posts, animaties, e-books, website banners, mockups.

In deze cursus leer je hoe je optimaal gebruik maakt van de gratis online design tool Canva, dé leukste én meest gebruiksvriendelijke designtool ever.

Je leert hoe alle handige functies van Canva werken, hoe je de kant en klare sjablonen/ templates kunt gebruiken en volledig aan kunt passen naar jouw huisstijl. Ook leer je hoe je eigen sjablonen/ templates kunt creëren die je weer verder kunt aanpassen en inzetten.

→ Ontdek de grafisch designer in jezelf! Leer met meer gemak én plezier je eigen visuals te maken.

learn to design anything

Ben je klaar om nóg professioneler voor de dag te komen?

Dan is CANVA – DÉ TOOL VOOR AL JOUW VISUALS echt iets voor jou!

Als je Canva onder de knie hebt, hoef je geen designer meer in te huren, want je maakt al je visuals helemaal zelf. Je vertaalt jouw branding in eigen, originele designs. Je komt professioneler voor de dag. Je valt op op social media. Online zichtbaarheid wordt nu echt leuk! Zelfs gebruikers van Canva die al een tijd met deze tool werken, steken enorm veel op.

Naast zo’n 3 uur aan videolessen krijg je alle templates die in de lessen zijn aangepast of ontworpen. Zo kun je dus door na te doen wat je zag, de vaardigheden heel goed in de vingers krijgen.
Je krijgt een aantal werkboeken, zodat je echt meteen aan de slag kan met alle mogelijkheden binnen Canva. “Selluf doen” is de ultieme manier om kennis te laten beklijven.
Én daarnaast krijg je ook nog eens 8 BONUS templates om onder andere je weggever mee te maken, om je website goed te presenteren en om je branding sheet in te maken.

In deze cursus heb ik echt zóveel geleerd, ongelooflijk. Ik heb nu plezier in creatief bezig zijn, terwijl ik het voorheen een grote opgave vond om mooie visuals te maken. Saskia legt alles heel simpel uit aan de hand van mooie voorbeelden. Ook alle templates waarmee ze werkt in de videolessen krijg je. Dus je kan heel makkelijk alles nadoen, om het zo in je vingers te krijgen.

Fleur

Wellness coach

Ik ben zo blij dat De Digiwijzeres mijn pad kruiste. Zelden iemand getroffen die met zoveel enthousiasme en energie door je beeldscherm heen komt. Ze legt in haar video’s heel plezierig uit, met humor, en laat ingewikkelde dingen simpel worden.
Ik durf nu, vol trots, zichtbaar te zijn op social media. Ik heb nu mijn eigen stijl neergezet, zodat ik eindelijk consistent en consequent al mijn visuals kan maken. Dankjewel Saskia, je weet niet half hoe happy ik nu ben.

Arianne

Eigenaresse kookatelier

Ondanks dat ik al regelmatig met Canva werkte, heb ik deze cursus bij Saskia gedaan. Wat een toegevoegde waarde zeg. Ze neemt je mee in haar enthousiasme en laat je zien hoe simpel je briljante designs maakt. Ze heeft me, en dat weet ze denk ik niet eens, zelfs aan het denken gezet over m’n brandingstyle. Heel fijn!

Miranda

Lifestyle blogger

Even voorstellen

Ik ben Saskia,
De Digiwijzeres

Ik ben Saskia. Typejuf én Digiwijzeres. Geboren in ‘s-Hertogenbosch en woon samen met mijn lief Martin, zoon Gijs en hond Berend in Culemborg.

Ik vind kennisoverdracht het leukste wat er is om de hele dag mee bezig te zijn. Niet heel vreemd dus dat ik van het ontwerpen van badkamers in 2012, overstapte naar het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Niet alleen in blindtypen, maar ook in het leren werken met software.

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap d’r geen snars van. Kun jij eens met me meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik veel ondernemers, van jong tot oud, in mijn omgeving. 

Als techgirl ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op.

Het enige wat ik daaruit vooral opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun.
Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met jóú. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

Kortom… ga het wiel niet zelf uitvinden, maak gebruik van mijn kennis en schrijf je nu in voor deze cursus! In no time wordt jij een Canva-expert!

Saskia

what's in it for me?

Wat krijg je in deze cursus?

 • 18 korte en helder uitgelegde videolessen verdeeld in 4 modules
 • alle lessen tevens als audio te beluisteren
 • veel praktische tips
 • Aan de hand van opdrachten krijg je canva in je vingers
 • Bonus: alle templates, waarmee in de videolessen wordt gewerkt, krijg je erbij
 • Eenmalige investering, onbeperkte toegang

in short

Hierbij ga ik je helpen…

Canva

Module 1

 • Een ontdekkingsreis door Canva… wat kun je waar vinden? Zelfs voor Canva-gebruikers die al een tijdje bezig zijn zitten hier lifehacks in verwerkt.
Canva

Module 2

 • Waarom het wiel uitvinden als het al bestaat? In deze module ga je gebruik maken van standaard templates die in Canva beschikbaar zijn. Om deze vervolgens te leren aanpassen naar jouw eigen brandingstyle.
Canva

Module 3

 • In deze module leer je vanaf scratch je eigen sjabloon/ template op te bouwen. De enige beperking is je eigen fantasie, dus let it all out!
Canva

Module 4

 • Net als bij een spannend boek… je weet nooit hoe het gaat eindigen! Wat ik wel weet is dat jij nu expert bent in Canva. Geniet & GO BEYOND!

en…

Ben jij er klaar voor?

Geen designer meer inhuren, je maakt al je visuals helemaal zelf.

♥ Je vertaalt jouw branding in eigen, originele designs.

♥ Je komt professioneler voor de dag.

♥ Je voelt je zelfverzekerd en trots, dit resulteert in succes.

♥ Je valt op op social media met je brandingstyle, omdat deze echt bij je past.

♥ Online zichtbaarheid wordt leuk!

♥ Je designs worden consistent, eindelijk 1 geheel.

♥ Mijn energie wordt jouw energie.

ohw, voor ik het vergeet…

Stap vandaag in en krijg ook…

Bonus 1

(t.w.v. € 49)

Al een tijdje aan het nadenken over een weggever, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen qua ontwerp? Geen probleem, je krijgt 3 kant en klare e-book templates. Dat gaat je helpen om jouw e-book sneller heel professioneel neer te zetten.
*Tijd besparen en dus even een extra ‘me-momentje’

Bonus 2

(t.w.v. € 39)

Hoe presenteer je je website nou echt professioneel? Dat kan heel snel met deze bonus: je krijgt 2 kant en klare mockup templates. Simsalabim, daar kun je mee voor de dag komen! Dit kan er voor zorgen dat klanten eerder over de streep worden getrokken om een aankoop bij jouw website te doen. *Klinkt meteen goed toch?

Bonus 3

(t.w.v. € 49)

Ben je nog aan het stoeien met je branding? Of heb je er al een, maar je moet altijd op zoek naar die kleurnummers en fontnamen… *Shoot, waar heb ik die???
Na deze cursus heb je dit prachtig bij elkaar. Het gaat zorgen dat je nog consistenter je visuals gaat maken. Je krijgt 3 waanzinnig handige brandingsheets.

Je hebt me verrast, Saskia. Ik dacht echt dat Canva geen geheimen meer voor me had. Je overtuigde me, tijdens onze chat, op een hele fijne manier, dat de cursus óvercompleet was. En dat is ‘ie! Er was nog zoveel te ontdekken door mij… Ik was gewoon een beetje blind voor alle nieuwe features die Canva heeft. Dankjewel voor deze eye-opener(s)!

Chantal

Social Media Marketing

Als je van deze cursus niet blij wordt… Lekker korte video’s met heldere uitleg, alle templates waarmee in de video wordt gewerkt, krijg je erbij, zodat je eerst kan “nadoen”, voordat je zelf gaat experimenteren.
En dan ook nog eens alle bonus templates. Saskia geeft gewoon te veel weg!

Roosmarijn

Kledingzaak

In 1 dag heb ik alle video’s verslonden! Heerlijk hoe enthousiast je uitlegt en hoe je laat zien dat sommige visuals echt heel simpel zijn opgebouwd. Verslavend. Nu ben ik op mijn gemak alle video’s nog een paar keer aan het bekijken, na aan het doen en de opdrachten uit de werkboeken braaf aan het uitvoeren. Oef, wat leer ik veel van jou. Dank!

Maaike

Portretfotografie

veelgestelde vragen

Heb jij deze vraag toevallig ook?

Moet ik de betaalde versie van Canva hebben?

Nee, hoor, dat is niet nodig. Je kunt al zo ontzettend veel in de gratis versie. In de videolessen laat ik wel een aantal Pro features zien, zodat je zelf kunt beslissen of je dat de investering in een Pro account waard vindt.

Wat als ik niet zo computervaardig ben, is jouw cursus dan wel te volgen?

Ja! Deze cursus is zeker voor jou. Een betere eerste kennismaking met Canva kun je naar mijn idee niet krijgen.  We gaan stapje voor stapje door het hele programma heen. Het zal je verbazen hoe snel je er handig in wordt. Je houdt sowieso altijd toegang tot de videolessen, dus je kunt elke les gerust herhalen en een aantal keer terugkijken.

Wat als ik al een tijdje werk met Canva, kan ik dan nog wat leren?

Absoluut! Zeker weten. Al meerdere advanced gebruikers gingen je voor en ze zeiden allemaal dat ze enorm verrast waren door de tips en trucs die ik ze heb meegegeven. Ze vonden de cursus meer dan waardevol.

Wat als ik er niet uitkom of als het niet lukt?

Geen probleem! Je kunt me jouw uitdaging samen met jouw ontwerp-template e-mailen. In de cursus leg ik uit hoe je dat doet.

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

Er staan 18 korte videolessen in. In het totaal is het zo’n 3 uur aan materiaal. Teveel voor 1 dag, zou ik zeggen… 😉 Maar als je drie weken lang, een uurtje per dag de tijd neemt dan kom je al een heel eind.

Hoe lang hou ik toegang?

Je houdt onbeperkt toegang tot de videolessen, dus je kunt elke les gerust herhalen en een aantal keer terugkijken.

now is the time…

Jij bent klaar om nóg professioneler voor de dag te komen! Stap nu in…

♥ Geen designer meer inhuren, je maakt al je visuals helemaal zelf.

♥ Je vertaalt jouw branding in eigen, originele designs.

♥ Je komt professioneler voor de dag.

♥ Je voelt je zelfverzekerd en trots, dit resulteert in succes.

♥ Je valt op op social media met je brandingstyle, omdat deze echt bij je past.

♥ Online zichtbaarheid wordt leuk!

♥ Je designs worden consistent, eindelijk 1 geheel.

♥ Mijn energie wordt jouw energie.

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp