+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Van een lege popcorn-basket naar een die overstroomt

Ontdek de popcornmachine in jezelf
Start nu

nooit meer TEKORT AAN CONTENTINSPIRATIE

De contentmachine
& Planning

Eerlijk zeggen…

Herken je dit?

Online zichtbaar zijn, dat is steeds belangrijker. Maar ja… je wil wel wat te vertellen hebben, zodat jouw klanten de Know-Like-Trust reis kunnen ervaren.

Met regelmaat popt er niks in je op waar je over kan of wil schrijven. Je schuift het dus even door naar morgen. Aiii… de volgende dag komt er nog niks uit je vingers. En de dag daarop: zelfde verhaal.  En zo schuift het naar de achtergrond.

En zoef… je wordt steeds minder zichtbaar en voordat je het weet, wordt je vergeten door je publiek.

Je blijft maar scrollen op social media en ziet de ene ondernemer na de andere goede content delen. Ze zijn enorm zichtbaar. Ze gaan heel makkelijk in gesprek met hun volgers en ze claimen als vanzelfsprekend hun expertstatus.

Crumpled paper, no ideas, without popcorn

En dan…

Vragen die bij jou oppoppen zijn…

♦ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?
♦ Wat zou hun strategie zijn?
♦ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel de ideeën) vandaan?

Grrr…

Jij wil dat ook!!!

♥ Je wil content hebben zonder er teveel tijd aan kwijt te zijn.
♥ Je wil een bepaalde focus hebben in je story, zodat mensen je gaan herkennen.
♥ Je wil consequent en consistent zichtbaar zijn, zodat je bereik groeit.
♥ Je wil laten zien dat jij de expert bent in jouw branche en vakgebied.
♥ Je wil waardevolle content delen waar mensen echt op zitten te wachten.
♥ Je wil meer engagement onder je posts krijgen, zodat meer mensen jouw content zien.
♥ Je wil meer verkopen via je content zonder pushy of verkoperig over te komen.

Het ziet er zo makkelijk uit bij die andere ondernemer. Waarom toch niet bij jou???

Jij wil óók met gemak toffe content delen, de juiste mensen bereiken, meer klanten krijgen via social media én het vooral ook langere tijd vol houden.

Crumpled paper, no ideas, without popcorn

geloof me…

Je bent hier niet alleen in!

Waar haal je de tijd vandaan en hoe pak je dit slim aan? Nu kun je je opnieuw voornemen om er wéér in je eentje mee aan de slag te gaan. “Kom op, dit moet ik toch ook kunnen???

Je bent eigenlijk wel klaar met lukraak content delen, zonder doel of strategie. Want dat levert tot op heden gewoon niks op.

Gelukkig kan het ook anders! ⇒⇒⇒

Mijn brein werkt net als een popcorn machine. Met mijn Popcorn-methode leer ik jou hoe je ook kunt popcornen en je dus steeds minder zorgen hoeft te maken over “Waar moet ik het dan nu weer over hebben?”. Van een lege popcorn-basket naar eentje die overstroomt. Klinkt dat niet fijn?

Aansluitend leer ik je hoe je deze popcorn in een Content Planning giet, waardoor je niet alleen consistent waardevolle content met je volgers deelt, zodat je meer klanten aantrekt. Maar ook waardoor je meer je waardevolle tijd kunt steken in dingen die écht het verschil maken in jouw onderneming.

More ideas popping up

Ben je klaar om het nu eens écht goed aan te pakken?

Dan is DE CONTENTMACHINE & PLANNING iets voor jou!

Als je weet hoe je moet popcornen, hoef je je geen zorgen meer te maken dat je schiet met losse flodders, zonder strategie. Voor mij heeft mijn Popcorn-methode ervoor gezorgd dat ik veel minder contentstress heb.

Het onrustige gevoel van niet zichtbaar zijn en kansen missen is weg. 
Ik hoef niet meer geforceerd vanuit het niets content te bedenken.
Ik weet wat ik wil delen en waarom.
Door het ritme in mijn content en het fundament eronder, weet ik waar ik aan toe ben en werk ik ergens naartoe.
Dit geeft ruimte voor mijn creativiteit.

Dit ging overigens niet vanzelf! Ik heb er een tijd over gedaan om te ontdekken wat werkte en wat niet. Inmiddels val ik op op social media. Online zichtbaarheid is nu écht leuk! En dat gun ik jou ook! 

What’s in it for me?…

Belangrijk om te weten:

Mijn Popcorn-methode is geen standaard online cursus…. maar het is een overcomplete Contentmachine waarmee jij in 5 modules een super stevig content-fundament legt en straks in no-time jouw Contentplanning klaarzet, waarmee je…

♦ autoriteit opbouwt
♦ gezien wordt als dé expert in jouw branche
♦ interactie krijgt met toekomstige klanten
♦ meer verkoopt

…zonder dagelijkse contentstress.

Het is een praktische cursus waarmee jij dus een stevige basis legt. Je weet wat je moet plaatsten en je zet in no time jouw Content planning klaar, zodat jouw business structureel groeit! *Hoe fijn klinkt dat?

Je krijgt een aantal worksheets, zodat je echt meteen aan de slag kan met alle input die ik je geef in de video’s. “Selluf doen” is de ultieme manier om kennis te laten beklijven. Én daarnaast krijg je ook nog eens als BONUS het complete werkboek als naslagwerk voor jezelf.

Na de Canva cursus van Saskia heb ik meteen doorgepakt. Ook deze cursus had ik dus gewoon veel eerder moeten doen! Content bedenken en dan ook nog eens met een strategie erachter… zover had ik niet gekomen in m’n eentje. Saskia legt alles zo duidelijk uit in haar video’s. Zelfs ik als warhoofd heb nu echt een social media plan mét planning.
Happy as happy can be!

Iris

Kindercoach

Als je van deze cursus niet blij wordt… Lekker korte video’s met heldere uitleg, fijne werksheet waardoor je echt in de AAN-modus gezet wordt. En dan ook nog eens al de random tips. Saskia geeft wederom te veel weg! (Al wordt dat wel enorm gewaardeerd, hoor Sas… 😉 )

Roosmarijn

Kledingzaak

Er zijn momenten dat het leven er tussendoor komt. Zonder contentplanning en strategie kun je dan nergens op terug pakken. Blij ben ik dat ik Saskia haar Popcorn-methode heb geleerd in deze cursus. Nu kost het me nauwelijks moeite om weer verder te gaan met het delen van waardevolle content waar mijn lieve volgers door geïnspireerd raken. Ik blijf online goed zichtbaar. Ik weet nu dat ik op deze methode terug kan vallen. Ik heb ‘m omarmd!

Maaike

Portretfotografie

Even voorstellen

Ik ben Saskia,
De Digiwijzeres

Ik ben Saskia. Typejuf én Digiwijzeres. Geboren in
‘s-Hertogenbosch en woon samen met mijn lief Martin, zoon Gijs en hond Berend in Culemborg.

Ik vind kennisoverdracht het leukste wat er is om de hele dag mee bezig te zijn. Niet heel vreemd dus dat ik van het ontwerpen van badkamers in 2012, overstapte naar het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Niet alleen in blindtypen, maar ook in het leren werken met software.

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap d’r geen snars van. Kun jij eens met me meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik veel ondernemers, van jong tot oud, in mijn omgeving. 

Als techgirl ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op.

Het enige wat ik daaruit vooral opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun.
Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met jóú. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

Kortom… ga het wiel niet zelf uitvinden, maak gebruik van mijn kennis en schrijf je nu in voor deze cursus! In no time word jij een content-expert!

Saskia

Dus eh... what's in it for me?

Wat krijg je in deze cursus?

 • 16 korte en helder uitgelegde videolessen verdeeld in 5 modules
 • alle lessen tevens als audio te beluisteren
 • veel praktische tips
 • Aan de hand van opdrachten krijg je de popcorn-methode in je vingers
 • Bonus: het complete werkboek als naslagwerk voor jezelf
 • Eenmalige investering, onbeperkte toegang

in short

Hierbij ga ik je helpen…

Canva

Module 1

 • Je kunt niet met je contentmachine starten als je de antwoorden op de volgende vragen niet helder voor ogen hebt…Waar sta je over 10 jaar? Wat zijn je doelen? Wie is je ideale klant? Waar zit je doelgroep? Wat is je online marketingplan? Vaak is het best een kluif om dat goed op papier te krijgen. We gaan er samen doorheen, gewoon in Jip en Janneke taal.

Canva

Module 2

 • What’s next? De puzzel wordt steeds completer. We komen aan bij het gedeelte waar het in deze module en eigenlijk de hele cursus om gaat… dé content. Jouw content! Maïskolven worden omgetoverd tot popcornideeën, je gooit ze in jouw popcornmachine en al deze content gaat niet meer in 1 popcornbasket passen, kan ik jou vertellen. Met de kennis uit deze module leg jij dé basis voor jouw contentplanning.

Canva

Module 3

 • Nu je weet wat je doelen zijn, wat je boodschap is en waar je content over gaat delen, is het tijd om de contentplanning in te gaan vullen. Alle popcorn uitsmeren dus… In deze module leer je hoe je dit kunt aanpakken.
Canva

Module 4

 • In deze module geef ik je graag nog wat extra tips die jouw popcornmachine nog completer maakt!
Canva

Module 5

 • Net als bij een spannend boek… je weet nooit hoe het gaat eindigen! Wat ik wel weet is dat jij nu expert bent in popcornen. Geniet & GO BEYOND!

en…

Ben jij er klaar voor?

♥ Je deelt content die past bij jou en jouw bedrijf.

♥ Je deelt content waar je volgers op zitten te wachten.

♥ Je bespaart jezelf zoveel tijd, omdat je precies weet waarover je gaat schrijven.

♥ Je voelt je zelfverzekerd en trots, dit resulteert in succes.

♥ Je valt op op social media met je consistente en consequente content.

♥ Je krijgt meer engagement met jouw toekomstige klanten.

♥ Je wordt als dé expert gezien in jouw branche en vakgebied.

♥ Je verkoopt via je content zonder pushy of verkoperig over te komen.

♥ Online zichtbaarheid wordt leuk!

♥ Mijn energie wordt jouw energie.

ohw, voor ik het vergeet…

Stap vandaag in en krijg ook…

Bonus 1

(t.w.v. € 49)

Word SMART! Zonder doel, verhaal, timing en andere strategische elementen, ben je een stuurloos schip en zal je nooit echt consistent groeien. En dat wilde ik juist wél! Zo werd ik SMARTer… Dat wil jij toch ook?

Je krijgt mijn SMART worksheet waarin je jezelf dwingt concreet te worden.

*Geloof me… hier word je blij van!

Bonus 2

(t.w.v. € 49)

Wat moet ik helder hebben voor mijn strategie? Hoe maak ik een online marketingplan? 

Ik help je in 6 stappen naar jouw online marketingplan…

met deze ultra simpele, maar super complete worksheet, speciaal voor jou!

*Je wil al meteen beginnen, hè?!

Bonus 3

t.w.v. € 49)

Timesaver!

Je krijgt mijn óvercomplete & kant en klare Excel sheet waarin je je planning meteen heel fijn kunt gaan maken.

Dat gaat je helpen om jouw eigen contentmachine sneller heel professioneel neer te zetten.

*Tijd besparen & overzicht… Yezzz! Dat klinkt als muziek in de oren!

Ben net gestart met mijn eigen business en dan is content verzinnen mét een strategie echt wel een uitdaging. Saskia geeft je in deze cursus zo ontzettend veel handvaten. Ik kan nu gewoon een contentplanning maken waar een heuse strategie aan ten grondslag ligt. Yes! Zoveel inspiratie heb ik gekregen.

Fleur

Wellness coach

Eindelijk durf ik mijn social media posts met trots te plaatsen. Heb het gevoel dat ik echt wat zinnigs te delen heb. Mijn creativiteit heeft inmiddels de vrije loop gekregen, ben niet te stoppen! Haha!

Arianne

Eigenaresse kookatelier

Ik was er zo klaar mee dat ik telkens niet wist waar ik het over moest hebben. Dat gemodder…

Na een toffe chat online met Saskia, wist ik het meteen. Haar cursus was iets voor mij.

Inmiddels ben ik klaar met de cursus en heb een planning voor minimaal 6 maanden vooruit! Zo blij ben dat ik deze cursus heb gedaan.

Freya

ZZp-er Zorg

veelgestelde vragen

Heb jij deze vraag toevallig ook?

Ik hou niet van inplannen. Ik post gewoon random. Is deze cursus dan wel iets voor mij?

Ja, hoor, deze cursus kan ook dan heel goed iets voor jou zijn! Je leert namelijk content-ideeën bedenken, een content planning maken en de ideeën vervolgens uitstippelen. Voor een goede contentstrategie is consistentie en afwisseling in je posts erg belangrijk. Deze cursus kan dus echt wel heel waardevol voor je zijn doordat je een grote stapel contentideeën hebt en een content overzicht kan maken waarin je nog steeds ruimte overhoudt voor spontane posts.

Wat als ik niet zo computervaardig ben, is jouw cursus dan wel te volgen?

Ja! Deze cursus is zeker voor jou. Ik neem je stap voor stap mee.

Wat als ik al een tijdje met contentcreatie en contentplanning bezig ben, kan ik dan nog wat leren?

Absoluut! Zeker weten. Al meerdere advanced ondernemers gingen je voor en ze zeiden allemaal dat ze enorm verrast waren door de tips en trucs die ik ze heb meegegeven. Ze vonden de cursus meer dan waardevol.

Wat als ik er niet uitkom of als het niet lukt?

Geen probleem! Je kunt me jouw uitdaging e-mailen. Dan kijken we of we een moment kunnen vinden om even te sparren.

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

Er staan 16 korte videolessen in. In het totaal is het één uur aan luistermateriaal. Daarnaast krijg je werksheets om mee aan de slag te gaan. Teveel voor alles in 1 dag, zou ik zeggen… 😉 Maar als je een week lang, een uurtje per dag de tijd neemt dan kom je al een heel eind schat ik in.

Hoe lang hou ik toegang?

Je houdt onbeperkt toegang tot de videolessen, dus je kunt elke les gerust herhalen en een aantal keer terugkijken.

now is the time…

Jij bent klaar om het nu eens écht goed aan te pakken! Stap nu in…

♥ Je deelt content die past bij jou en jouw bedrijf.

♥ Je deelt content waar je volgers op zitten te wachten.

♥ Je bespaart jezelf zoveel tijd, omdat je precies weet waarover je gaat schrijven.

♥ Je voelt je zelfverzekerd en trots, dit resulteert in succes.

♥ Je valt op op social media met je consistente en consequente content.

♥ Je krijgt meer engagement met jouw toekomstige klanten.

♥ Je wordt als dé expert gezien in jouw branche en vakgebied.

♥ Je verkoopt via je content zonder pushy of verkoperig over te komen.

♥ Online zichtbaarheid wordt leuk!

♥ Mijn energie wordt jouw energie.

Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp