+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Delen oftewel Sharing

Binnen Canva kan je je visual op 3 verschillende manieren delen:
1. Delen voor BEWERKEN oftewel Share a link to EDIT
2. Delen voor SJABLOON oftewel Share a link to USE AS TEMPLATE
3. Een koppeling delen om te KIJKEN oftwel Share a link to WATCH

 

Wat gebruik je nu wanneer?

✔️ Je gebruikt de eerste manier als je wil dat iemand aanpassingen in jouw visual doet. Deze andere persoon kan eventueel een kopie van jouw bestand maken om op te slaan in zijn/haar eigen Canva omgeving.
✔️ Je gebruikt de tweede manier als je wil dat jouw originele bestand nooit wordt overschreven door bewerkingen van iemand anders. De persoon waarmee je dit deelt, ontvangt een sjabloon, een kopie van jouw bestand en hij/zij kan deze opslaan in zijn/haar eigen Canva omgeving. Op deze manier kun je bijvoorbeeld jouw Canva template verkopen.
✔️ Je gebruikt de derde manier als je wil dat de persoon waarmee je het bestand deelt alleen kan kijken, maar niks mag aanpassen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld goedkeuring vragen voor een bepaalde visual.

Handig om te weten, hè?!

Nieuwsgierig naar meer Canva Tips?

In m’n cursus CANVA – DÉ TOOL VOOR AL JOUW VISUALS deel ik er onwijs veel. 😍 Misschien denk je… “Ik werk al ’n tijdje met Canva, dan is deze cursus vast niks voor mij.”
Al meerdere advanced gebruikers gingen je voor en ze zeiden allemaal dat ze enorm verrast waren door de tips en trucs die ik ze heb meegegeven. 👍

Nieuwsgierig? Schrijf je nu in! 

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp