+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Een kookboek in Canva maken?

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… hahaha! Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen. En tja, waar doe ik dat dan in? 3x raden… 😆

Natuurlijk in Canva!

Misschien heb je daar nog niet eerder aan gedacht om een kookboek in Canva te maken. Of wie weet weet je helemaal niet hoe dat moet?
(TIP: In mijn cursus Canva – Dé tool voor al jouw Visuals leer ik je hoe je e-books maakt!… en daarna weet je ook dat 100 pagina’s de max is voor een kookboek…)

Hier een van mijn favoriete recepten uit mijn kookboek. Probeer maar eens.


NOTENRIJST MET MANGO EN RUNDERREEPJES

BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

INGREDIËNTEN 1 persoon:
200 g runderreepjes
50 g notenrijst
1 gele paprika, in stukjes gesneden
1 bosui, in ringetjes gesneden
100 g mango stukjes (appel is ook heel erg lekker in dit recept!)

Voor de marinade:
1 teentje knoflook, geperst
1 eetlepel ketjap
1 eetlepel rode currypasta
1/2 eetlepel olijfolie

Voor de pindasaus:
1 eetlepel pindakaas
50 ml kookroom
1 theelepel Sambal badjak

1. Breng de notenrijst‚ volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, aan de kook.
2. Meng de runderreepjes met de marinade.
3. Bak de runderreepjes in een hapjespan pan 2 minuten op hoog vuur.
4. Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee.
5. Meng de ingrediënten v pindasaus in een kom en voeg de pindasaus toe aan de runderreepjes en stoof met de deksel op de pan 5 minuten.

Serveer met de rijst en de mango (of appel) stukjes. Eet smakelijk!

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp