+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Over

Over De Digwijzeres

 

Wie is de Digiwijzeres? Wie is Saskia?  

01. Creatief

Saskia is op heel veel vlakken creatief te noemen. Niet alleen met haar handen, maar ook in haar hoofd. Creatief in bedenken van de juiste branding, creatief in het ontwerpen van websites, creatief in het bedenken van oplossingen. 

02. Bruisend

Saskia bruist van de ideeën. Haar popcornmachine gaat eigenlijk nooit uit. Soms springt ze midden in de nacht uit bed om haar popcorn op te schrijven. En het sterke is: ze voert haar ideeen ook nog eens uit. Ze denkt graag met je mee en deelt met liefde haar popcorn. 

03. Enthousiast 

… is her middle name. Saskia is enorm spontaan, positief en enthousiast, dat straalt ze uit en dat werkt enorm aanstekelijk. Dat geeft je snel een warm gevoel alsof je haar al tijden kent. Je wordt meegenomen in haar positiviteit.

I CAN AND I WILL… WATCH ME

WIE IS SASKIA?

Ik ben Saskia. Typejuf én Digiwijzeres.
Geboren in ‘s-Hertogenbosch en woon samen met mijn lief Martin, zoon Gijs en honden Myra & Berend in Culemborg.

Ik vind kennisoverdracht het leukste wat er is om de hele dag mee bezig te zijn. 

Niet heel vreemd dus dat ik van het ontwerpen van badkamers in 2012, overstapte naar het lesgeven aan kinderen en volwassenen. Niet alleen in blindtypen, maar ook in het leren werken met software.

Met regelmaat krijg ik de vraag: “Sas, hoe doe jij dat? Ik snap dr geen snars van. Kun jij eens met me meekijken en mij helpen?” Aangezien mijn “Nee” niet zo vlot uit mijn mond komt, help ik veel mensen, van jong tot oud, in mijn omgeving. 

Als techlady ga ik strálen van digitale tools die het leven makkelijker maken. Voor steile leercurves ben ik niet bang. Het roept altijd een beetje de Pippi Langkous in mij op.

Het enige wat ik daaruit vooral uit opsteek is dat ik een ander graag die leercurve wat minder steil gun.
Kortom… graag deel ik mijn digi expertise met jou. Gewoon in Jip en Janneke taal, no nonsense. Daar hou ik van.

Van Content-popcorn tot Canva voor je visuals. Van Gmail & Cloudopslag tot Google Docs. Van Branding tot WordPress website. En heel veel wat daar tussen zit…

 

Saskia De Digiwijzeres
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp