+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Instagram foto’s opslaan?

Soms zie je een toffe foto op Insta, die je graag zou willen pinnen… Je bent bijvoorbeeld bezig met je interieur en je zoekt je suf naar een voorbeeld van die ene toffe bank waar je over hebt gedroomd en in combi met die prachtige gordijnen die je laatst ergens had gezien (maar waar ook al weer???). En dat spot je op Insta die foto!

Wat kun je doen? Je kunt een schermafbeelding maken op je telefoon of tablet, maar er is ook een app, waarmee je foto’s direct van Instagram-kunt downloaden. Zo kun je een Instagram foto opslaan in je galerij. De app heet QUICKSAVE.

In deze post leg ik je uit hoe je dat doet. Voor het voorbeeld heb ik een foto van mijn eigen privé account gepind.

NOTE In principe is het vanuit privacyoverwegingen, maar ook vanuit copyright bezien, natuurlijk niet de bedoeling om massaal foto’s van andere gebruikers te downloaden. Als je de foto’s puur voor eigen gebruik van een profiel haalt is dat een (iets) ander verhaal, maar toch loont het om eerst toestemming van de fotograaf te vragen voordat je zijn foto downloadt. Maar goed, dat vind ik zelf common sense…

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp