+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

SmartMockups & Canva

Hoe kun je een poster, logo of nieuwe website op de allerbeste manier presenteren? Met een mockup natuurlijk! Online zijn er veel gratis mockup tools te vinden. “Eh, Sas… Mockups??? Geef even wat ondertiteling?!”

Een mockup is een foto waar je digitaal je product in plaatst. Een soort 3D afbeelding. Ze geven je de kans om je website op een professionele manier te presenteren. Dit kan er voor zorgen dat klanten eerder over de streep worden getrokken om een aankoop bij jouw website te doen. *Klinkt meteen goed toch?

Canva heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe feature toegevoegd in de gratis versie, namelijk Smartmockups. Je vindt deze feature rechtsbovenin onder de 3 puntjes. De eerste keer moet je een account aanmaken bij Smartmockups en daarna hoef je alleen nog maar even te connecten.

In mijn cursus CANVA – DÉ TOOL VOOR AL JOUW VISUALS leg ik je stap voor stap uit hoe je je designs omtovert tot de meest gave mockups!

Kortom wil je dit ook leren, schrijf je dan vandaag nog in voor deze toffe cursus: https://lerenmet.dedigiwijzeres.nl/canva-landing/

Smartmockup
Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp