+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Whatsapp Tip – Met Ster Markeren

Of ik alsjeblieft nog een paar van die handigheidjes had over WhatsApp… 🤣 Ja hoor! Zeker wel.
De volgende tip is er eentje om zeker te gebruiken als je een aantal WhatsApp groepen hebt die veel media of documenten delen… Want hoe vind je die snel terug???

Was er maar iets als een Bladwijzer in Whatsapp…  Dat klinkt wel echt als een oplossing, of niet???

Je kent het vast wel… je zit in een groepsapp en de appjes vliegen om je oren. 🤪 Vaak niet hele belangrijke weetjes, maar soms komt er zo’n bericht voorbij die je nog een keer nodig gaat hebben.
Je kunt dan, een paar dagen later, die hele feed aan appjes doorscrollen op zoek naar dat ene bericht… je zoekt je helemaal iebelllll. Makkelijker is het als je zo’n bericht even markeert met een ster, zodat je ze altijd kunt terugvinden. 💡 Klinkt als dé oplossing, hè?! Het markeren met een ster is easy peasy en het bekijken van alle gemarkeerde favorieten ook. 🥰

Hoe dan? 😜 Ik leg het je uit:
Op Android:
* Open WhatsApp
* Tik op het tabblad Chats
* Tik op het gesprek waarvan je een bericht wil markeren als favoriet
* Tik op het bericht en hou je vinger op het scherm totdat bovenin meerdere symbolen verschijnen
* Tik op het ster icoontje
Het bericht is opgeslagen als favoriet. Wil je het overzicht van gemarkeerde berichten bekijken? Ga naar het startscherm van WhatsApp. Tik dan rechtsboven op het pictogram ‘Menu’ Menu > Berichten met ster. In het overzicht staan alle berichten die je hebt gemarkeerd met een ster.

Op IOS:
* Open WhatsApp
* Tik op het tabblad Chats
* Tik op het gesprek waarin het berichtje staat wat je wil markeren
* Tik op het bericht dat je wil markeren als favoriet en hou je vinger op het scherm tot er een menu verschijnt.
* Tik op Met ster markeren.
Het bericht is nu gemarkeerd als favoriet. Wil je het overzicht van gemarkeerde berichten bekijken? Tik op het tabblad Instellingen > Berichten met ster. In het overzicht staan alle berichten die je hebt gemarkeerd met een ster.

Simpel!!! Handig hè?! 💡

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp