+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Free giveaway

NIEUW in Canva…. Schaduw effecten 💓

Ik ben dr fan van, kan ik jullie vertellen.

 
Als je een foto plaats in je design en je klikt op Edit/Bewerken, scrollt vervolgens naar beneden en daar zie je de koppeling Shadows. De eerste keer zul je moeten Connecten.
 
TIP 1 
Bewerken van deze shadows is echt een beetje pielemuizen. Als je al een schaduweffect hebt toegepast en dit wilt wijzigen, moet je helemaal opnieuw beginnen. Anders voegt Canva gewoon schaduw toe bovenop schaduw. Grrrr… 
 
TIP 2
Vooralsnog lijkt het alleen te werken met foto’s en geüploade PNG’s. Niet met vormen of Canva-elementen. Dan kun je het via een omweg doen…. je zoek bij het Photos tabblad op links naar “drop shadows”, daar staan er een paar bij die heel tof zijn.
 
Maar ik zou De Digiwijzeres niet zijn als ik niet nog wat handige Dropshadows heb voor jou als free download. Deze shadows upload je heel simpel naar Canva en dan kun je ook om een aantal elementen als een cirkel of rechthoek een mooie schaduw plaatsen!

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp