+31-628638605 saskia@dedigiwijzeres.nl
Selecteer een pagina

Save for later? In the Pocket-app! 

Ik weet niet hoe dat met jou zit, maar ik kom vaak tijdens het surfen super toffe artikelen tegen die ik op dat moment niet kan lezen omdat de tijd tussen twee webinars net te kort is bijvoorbeeld. Ik laat dan vaak op mn smartphone het tabblad openstaan, maar goed dat resulteert regelmatig in zo’n 80 geopende tabs… 🤣 totdat ik ze dan weer opschoon. In het kader van “Daar moet toch iets slimmers op te vinden zijn???” ben ik gaan zoeken. Op mn laptop bewaar ik zulke dingen meestal onder mn bladwijzers, maar op mijn smartphone vind ik dat niet echt top.

Nu kwam ik in mijn zoektocht de app Pocket tegen. Artikelen, video’s en podcasts die je later wilt lezen, kijken of luisteren, sla je op in deze app. Je kunt er ook nog tags aanhangen zodat je dan later kunt selecteren op je eigen interesse van dat moment.
De app is er als extensie voor op je laptop. En dan synct ie dus je smartphone en je laptop meteen. Handigggggg! Werkt echt als een tierelier voor mij!

Als je bij het stukje over “extensie” grote vraagtekens in je ogen krijgt… no worries… ik laat je natuurlijk even zien hoe dat werkt.

Vergrendelen in Canva

Vergrendelen in Canva

De vergrendel functie is onwijs handig bij een ontwerp van een visual met heul veel losse elementen. In deze blog post vertel ik er meer over.

Lees meer
Ruim je desktop op

Ruim je desktop op

Thuiswerken… het nieuwe normaal voor velen inmiddels. En als ZZPer deed ik al niet anders… Maar wist je dat het vandaag een nationale feestdag is? 🤣 Misschien wel een die relevanter dan ooit: de nationale Ruim-je-bureau-op-dag! Hilarisch toch???

Lees meer
15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scoren

15 Titels die goed scorenContent bedenken moeilijk???Jij kan alleen maar denken als je anderen super zichtbaar ziet zijn op social media:❓ Hoe dan? Hoe doen ze dat toch?❓ Wat zou hun strategie zijn?❓ Pfff, waar halen zij de tijd (en nog meer misschien wel: de ideeën)...

Lees meer
Gratis Kookboek

Gratis Kookboek

Hou jij ook van lekker koken? Of ontbreekt het jou aan inspiratie? Of kun je maar geen lekkere snelle recepten vinden? Nou, ik heb de oplossing hoor… ik geef mijn toffe kookboek wat ik in Canva heb ontworpen aan jou! Gewoon als cadeautje!

Lees meer
Kookboek maken in Canva

Kookboek maken in Canva

Een van mijn hobby’s is lekker koken! Niet heel gek met bijna 20 jaar horeca achtergrond… Ik ben gek op kookboeken en nieuwe recepten uitproberen. Inmiddels heb ik zoveel lekkere recepten (die aan de voorwaarde simpel & gezond voldoen) dat ik maar eens begonnen ben ze te bundelen in Canva.

Lees meer
Vraag? Stuur me gerust een Whatsapp